Varma havskräftor med vitlök, dill och persilja
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500g havskräftor
- 150g smör
- 1 stor vitlöksklyfta, pressad
- 1 kruka bladpersilja, hackad
- 1 kruka dill, hackad
- 1 liten nypa flingsalt
- 2 klyftor citron
- 1 baguette
Instructions
- Sätt ugnen på 250 grader.
- Blanda ihop smör, vitlök, persilja, dill och salt.
- Halvera havskräftorna och lägg i en ugnsfast form.
- Klutta över smöret.
- Sätt in i mitten av ugnen i ca 2 minuter tills smöret har smält.
- Ta ut och pressa över citron.
- Servera genast med skivad baguette att doppa i smöret.
- Servings : 4
- Ready in : 20 Minutes
- Course : SKALDJUR FÖRRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, SKALDJUR, SMÅRÄTTER
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.