Fläskfilépanna med bacon, kantareller och svart trumpetsvamp
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 800g fläskfilé, skuren i ca 2cm tjocka skivor
- 1/2 liter kantareller
- 1/2 liter svart trumpetsvamp
- 1 paket bacon, hackat
- 1 gul lök, tunt skivad
- 5 dl grädde
- 1 tsk dijon
- 1 dl gräslök, hackad
- Ris
- Gelé
- Grönsallad
Instructions
- Bryn köttet runt om i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Ta upp och lägg åt sidan.
- I med svampen i samma panna. Puttra tills vätskan kokat bort.
- I med lök och bacon och stek vidare några minuter.
- Tillsätt grädde och dijon. Puttra i ca 10 minuter.
- I med kött och gräslök. Puttra tills köttet är klart ca 5 minuter.
- Smaka av med salt och peppar.
- Servera med kokt ris, gelé och en god grönsallad.
- Ready in : 40 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.