Indisk paneergryta med ingefära, vitlök och cashewnötter
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1 gul lök, hackad
- 3 vitlöksklyftor, hackade
- 5 cm färsk ingefära, hackad
- 20g färsk gurkmeja, hackad
- 1 kruka koriander, hacka stjälkarna och spar bladen till servering
- 1tsk korianderfrön, mortlade
- 1 röd chili, urkärnad och hackad
- 500g tomater, hackade
- 65g bladspenat
- 3 dl grädde
- 100g cashewnötter, osaltade
- Salt
- Svartpeppar
- Ris eller shiratakinudlar
- 500g paneer-ost
Instructions
- Stek löken i olja eller smör i ca 3 minuter.
- I med vitlök, ingefära, gurkmeja, korianderstjälkar, korianderfrön, chili, tomater och spenat. Salta och peppra. Låt puttra ihop i ca 5 minuter.
- Tillsätt grädden och puttra vidare till lagom konsistens, ca 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Rör ner cashewnötterna.
- Skär osten i bitar och stek i olja eller smör.
- Servera med kokt ris eller varma shiratakinudlar och korianderblad.
- Servings : 4
- Ready in : 40 Minutes
- Course : VEGETARISKT VARMRÄTT
- Recipe Type : VARMRÄTT, VEGETARISKT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.