Spansk tortilla med vitlök, manchego och mozzarella
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 2 gul lök, skivade
- 900g potatis, skalad och tunt skivad
- 1/2 liten zucchini, i bitar
- 2 vitlöksklyftor, hackade
- 1 chili, urkärnad och hackad
- 1 dl hackad bladpersilja
- 1 mozzarella
- Manchego
- 7 ägg
- 3 dl mjölk
- Salt
- Peppar
- Olivolja
Instructions
- Sätt ugnen på 175°.
- Stek potatis, lök och zucchini i olivolja på låg värme tills potatisen är nästan klar. Salta och peppra.
- I med vitlök och chili och stek vidare någon minut. Blanda ner persiljan.
- Ta ost som du tycker om. I det här fallet använde vi mozzarella och manchego. Riv, hyvla, smula eller skär i tunna skivor. Fördela osten i pannan. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda ihop ägg och mjölk och häll ner i stekpannan.
- Ställ in i ugnen tills äggstanningen har stelnat och tortillan har fått fin färg.
- Servings : 4
- Ready in : 60 Minutes
- Course : VEGETARISKT VARMRÄTT
- Recipe Type : VARMRÄTT, VEGETARISKT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.