Cob loaf
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1 vitt bröd
- 1 pkt jägarbacon, i bitar
- 2 banaschalottenlökar, hackade
- 1 vitlöksklyfta, hackad
- 300g philadelphiaost
- 3 dl gräddfil
- 3 dl riven ost
- 1 dl hackad gräslök
- Salt
- VItpeppar
- 1 msk olja
- Aluminiumfolie
- Gurkstavar
- Morotsstavar
Instructions
- Skär av ett lock på brödet.
- Gröp ur innanmätet och skär det i bitar.
- Stek baconet i några minuter.
- I med schalottenlök och vitlök. Häll på lite olja om det behövs. Stek vidare på låg värme någon minut. Salta och peppra.
- Ta av från plattan och blanda ner philadelphia.
- Blanda ner gräddfil, ost och gräslök.
- Sätt ugnen på 200°.
- Fyll brödet med blandningen. Sätt på locket och slå in i aluminiumfolie och lägg i en ugnsfast form.
- Sätt in i mitten av ugnen i ca 30 minuter.
- Ta ut ur ugnen och fyll på med brödbitarna.
- Sätt in i ugnen igen i ca 10-15 minuter så att brödbitarna blir lite rostade.
- Strö över lite gräslök och servera med gurkstavar och morotsstavar.
- Ready in : 60 Minutes
- Course : KÖTT FÖRRÄTT, KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, KÖTT, SMÅRÄTTER, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.