Rårakor med löjrom och brynt smör
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 6st
Recipe Rating
- (4 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 6st potatisar, skalade och grovt rivna
- 150g smör
- 1/2 rödlök, finhackad
- Créme fraiche, en klick per portion
- Löjrom eller tångrom en klick per portion
Instructions
- Bryn ca 100g smör.
- Dela potatisen i 6 st lika stora högar. Pressa ur vätskan. Platta ut och stek i smör i ca 10 minuter.
- Lägg på en klick créme fraiche och lite hackad rödlök på varje råraka.
- Skeda över brynt smör.
- Lägg på en klick löjrom.
- Ready in : 30 Minutes
- Course : FISK FÖRRÄTT, SKALDJUR FÖRRÄTT, VEGETARISKT FÖRRÄTT
- Recipe Type : FISK, FÖRRÄTT, SKALDJUR, SMÅRÄTTER, VEGETARISKT
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.