Kinesisk svampsoppa med nudlar, ingefära och chili
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 200g shitake, skivad
- 1 portabello, skivad
- 1 tumme ingefära, finhackad
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 4 salladslökar, skivade
- 1 röd chili, urkärnad och hackad
- 2 tsk sesamolja
- 1.5 liter kyckling eller grönsaksbuljong
- 2 msk pressad citron
- 100g ramennudlar
- Jordnötsolja eller rapsolja
Instructions
- Stek svamp, ingefära, vitlök, salladslök och chili i någon msk rapsolja och 2 tsk sesamolja i ca 3 minuter.
- Tillsätt buljong och pressad citron. Puttra i ca 3-5 minuter.
- Tillsätt nudlarna och puttra tills de är klara. Smaka av med salt.
- Servings : 6
- Ready in : 20 Minutes
- Course : VEGETARISKT FÖRRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, SMÅRÄTTER, VEGETARISKT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.