Julig dessert med saffran, glögg, hallonsylt och lättvispad grädde
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500g risgrynsgröt
- 1 pkt saffran
- 2 msk socker
- 1 msk glögg
- Lättvispad grädde
- Hallonsylt
- Ev. mandelspån
Instructions
- Blanda socker och saffran. Häll på glögg och låt stå att dra i en timme.
- Blanda med gröten. Värm gröten i kastrull tills den är ljummen. Inte för varm då kommer grädden att smälta.
- Lägg upp gröten i små glas eller portionsformar. På med lättvispad grädde och en klick hallonsylt. Toppa eventuellt med lite mandelspån.
- Servings : 8
- Ready in : 80 Minutes
- Recipe Type : SÖTSAKER, VEGETARISKT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.