Limesyrad rödkål med jalapeño
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1/4 rödkålshvud, strimlat
- 2.5 dl pressad lime
- 1.25 dl vitvinsvinäger
- 4 jalapeños, urkärnade och delade på längden
- 5 msk socker
- 2 nypor flingsalt
- Svartpeppar
Instructions
- Pressa lime ner i en bunke.
- Tillsätt vitvinsvinäger, socker och salt. Dra några varv på svartpepparkvarnen.
- Strimla rödkålen och blanda ner i bunken.
- Kärna ur jalapeñon och dela på längden. Blanda ner den i rödkålen.
- Låt stå i några timmar, gärna över natten. Blanda runt några gånger under tiden.
- Ready in : 180 Minutes
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.