Navigation
ALLA RECEPT
FÖRRÄTT
VARMRÄTT
SÖTSAKER
SÅSER
SMÅRÄTTER
DRYCK
VEGETARISKT
Förrätt
Varmrätt
FÅGEL
Förrätt
Varmrätt
KÖTT
Förrätt
Varmrätt
FISK
Förrätt
Varmrätt
SKALDJUR
Förrätt
Varmrätt
SÖTSAKER
KONTAKT
FISK FÖRRÄTT
Inlagd sill med rödlök
Cook Time :
10 Min
Kinesisk ångad fisk med ingefära och sichuanpeppar
Servings :
6 som förrätt (4 som varmrätt)
Cook Time :
45 Min
Ugnsbakad torskrygg med vongolemusslor och potatispuré
Servings :
6 (förrätt)
Cook Time :
50 Min
Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar
Yield :
6st
Cook Time :
15 Min
Rårakor med löjrom och brynt smör
Yield :
Ca 20-25 st
Cook Time :
30 Min
Citronmarinerad salmalax på friterat rispapper
Yield :
24
Cook Time :
35 Min
Krustader med västerbotten och löjrom
Servings :
6
Cook Time :
35 Min
Portionsformar med västerbotten och löjrom
Servings :
4
Cook Time :
10 Min
Friterad kolja med Cremoli
Servings :
4
Cook Time :
25 Min
Krossad potatis med löjrom och brynt smör
Servings :
4-8
Cook Time :
15 Min
Toast Skagen
Servings :
6
Cook Time :
40 Min
Potatispuré med löjrom, brynt smör och avokadoröra
1
2
Next →