Äggsås med dill till torsk
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 25g smör
- 2 msk mjöl
- 2.5 dl mjölk
- 2.5 dl grädde
- 3 kokta ägg, skurna i tärningar
- 1 kruka dill, hackad
- Salt
- Vitpeppar
Instructions
- Smält smöret i en kastrull. Vispa ner mjölet.
- Vispa ner mjölk och grädde, lite i taget. Låt puttra på låg värme under konstant omrörning till lagom konsistens.
- Blanda ner ägg och dill. Smaka av med salt och peppar. Servera med tex torsk eller kolja, färskpotatis och ärtor.
- Servings : 4
- Ready in : 20 Minutes
- Course : FISK VARMRÄTT
- Recipe Type : FISK, SÅSER, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.