
Bruschetta pikante
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 2 ratings
Ingredients
- 600g tomater
- 2 vitlöksklyftor, hackade
- 1 bananschalottenlök, hackad
- 1/2 dl hackad basilika
- 1/2 dl hackad bladpersilja
- Pimentón de la vera pikante (spanskt rökt paprikapulver)
- 1 näve brytbönor
- 1 msk smör
- Parmesan
- Baguette
- Olivolja
- Salt
- Svartpeppar
Instructions
- I med några matskedar olivolja i en stekpanna. Stek tomater, lök och vitlök på medel till låg värme i ca 15 minuter, tills såsen har en ganska tjock konsistens. Smaka av på vägen med pimentón, salt och peppar.
- I med basilika, en klick smör och bönorna. Vänd runt så att bönorna blir varma.
- Rosta baguetteskivorna i ugnen lite lätt. Ringla på olivolja.
- Lägg upp tomatbrasset på brödskivorna. Riv över lite parmesan eller pecorino och dra något varv på svartpepparkvarnen.
- Ready in : 30 Minutes
- Course : VEGETARISKT FÖRRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, SMÅRÄTTER, VEGETARISKT
Rate this recipe
2 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.