Falukorv med blomkål, dill, dragon och dijon
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 800g falukorv, i strimlor
- 1 gul lök, skivad
- 1 litet blomkålshuvud, skivat
- 1 kruka dragon, hackad
- 1 kruka dill, hackad
- 5 dl grädde
- 1 msk dijonsenap
- Smör till stekning
- Salt
- Vitpeppar
- Shiratakinudlar eller ris
Instructions
- Stek falukorv, lök och blomkål i smör i några minuter. Salta och peppra lätt.
- I med grädde, dijon, dill och dragon.
- Puttra i ca 10-15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med varma shiratakinudlar eller ris.
- Servings : 4
- Ready in : 25 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.