Fish tacos
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1/2 röd paprika
- 1/2 gul lök, hackad
- 1 röd chili utan frön, hackad
- 1/2 tsk kumminfrön
- 1/2 tsk koriander
- 1 tsk vitlökspulver
- 1/2 tsk paprikapulver
- 1 tsk oregano
- 1 tsk råsocker
- 4 nypor flingsalt
- 390 g krossade tomater
- 2 tsk äppelcidervinäger
- Inlagd jalepeno, hackad
- ----------------------------------
- 1 burk Majs
- 4 tomater, tärnade
- 1/2 gurka, tärnad
- 3 avocado, tärnade
- 1 rödlök, tunt skivad
- Riven ost
- Gräddfil
- Basilika, grovt hackad
- 1 citron, i klyftor
- Inlagd jalapeno
- 8 tortillabröd
- ---------------------------------
- 600 g vit fisk t.ex torsk eller kolja
- ca 100-150 g panko
- 2 ägg
- 1 dl vetemjöl
- ca 2 dl rapsolja
- flingsalt
Instructions
- Mortla kummin, koriander, vitlökspulver, paprikapulver, oregano, råsocker och salt.
- Fräs lök, paprika, chili och de mortlade kryddorna i olja i ca 5min.
- I med krossade tomater och äppelcidervinäger. Puttra i ca 35 minuter.
- Smaka av med salt.
- I med hackad inlagd jalapeno till önskad styrka. Låt svalna
- Skär fisken i större bitar.
- Panera i mjöl, ägg och sen panko. Ställ i kylen i ca 30 minuter.
- Förbered alla grönsaker.
- Värm upp olja i en stekpanna.
- Fritera fisken tills den är gyllenbrun på båda sidor.
- Ta upp och låt rinna av på papper. Salta.
- Värm tortillabrödet i ugnen.
- Servera med alla tillbehör.
- Servings : 4
- Ready in : 60 Minutes
- Course : FISK VARMRÄTT
- Recipe Type : FISK, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.