Fluffig ugnspannkaka
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (3.9 /5)
- 21 ratings
Ingredients
- 4 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 3 nypor flingsalt
- 8 dl mjölk
- 5 ägg
- Lite olja eller smör
Instructions
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke.
- Blanda i mjölk och ägg till en jämn smet.
- Värm plåten i ugnen. På med lite olja eller smör och låt det bli varmt.
- Tippa runt plåten så att botten blir täckt.
- Häll på smeten och ställ in i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter tills pannkakan har fått fin färg.
- Servings : 4
- Ready in : 45 Minutes
- Course : VEGETARISKT VARMRÄTT
- Recipe Type : VARMRÄTT, VEGETARISKT
Rate this recipe
21 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.