Hemmagjord glögg
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- ca 6 liter
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 5 liter svagdricka
- 2.5 kg strösocker
- 250g russin
- 50g jäst
- 50g färsk ingefära, skalad och i skivor
- 11g hela nejlikor
- 10g hel kardemumma
- 1 kanelstång
- 5 potatisar, skalade och skivade
Instructions
- Blanda allt i en stor bunke eller hink.
- Täck med plastfolie och stick några hål i folien.
- Låt stå i rumstemperatur i minst 3 veckor.
- Häll försiktigt upp på flaskor. Se upp så att inte bottensatsen följer med. Lagra gärna några flaskor till nästa år. Den blir bara bättre med tiden.
- Ready in : 3 Minutes
- Recipe Type : DRYCK
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.