Grillad karré och shiratakinudlar med vitlök, chili och ostronskivling
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 4 skivor fläskkarré
- 1.5 dl olivolja
- 3 vitlöksklyftor, krossade och hackade
- 1-2 röd chili, urkärnad och hackad
- 1 kruka persilja, både blad och stjälkjar, hackade
- 200g ostronskivling, i bitar
- 1 schalottenlök, hackad
- Salt
- Peppar
- 600g shiratakinudlar
- 1 vitlöksklyfta, halverad
Instructions
- Nudlar: Skölj nudlarna ordentligt och låt rinna av ordentligt.
- Stek lök, vitlök, persiljestjälkar, chili och ostronskivling i olivolja i ca 5 minuter på låg värme. Salta och peppra.
- Tillsätt nudlarna och stek vidare i ca 5 minuter till. Rör ner de hackade persiljebladen och smaka av med salt och peppar.
- Kött: Salt och peppra karrén.
- Grilla karrén på direktglöd på båda sidor tills den är klar.
- Ta av från grillen och gnid in dem med den halverade vitlöksklyftan.
- Skär i tunna skivor och servera med nudlarna.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.