Hasses pytt i panna med isterband
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 800g kokt kall potatis, i bitar
- 400g nötkött, i bitar (eller något annat restkött man har kvar)
- 1 isterband
- 1 gul lök, hackad
- 1 pkt bacon, hackat
- 2msk smör
- 1-2 dl persilja, hackad
- 4 ägg
- Inlagda rödbetor
Instructions
- Brassa köttet i smör till det är nästan klart. Ta upp köttet och lägg åt sidan.
- Brassa bacon i samma panna till det är klart. Lägg åt sidan.
- I med smör i samma panna, Brassa potatis och lök till det är klart. I med kött och bacon.
- Skär ett snitt i isterbandet och ta bort skinnet. Hacka ner det i pytten. Brassa några minuter tills allt är klart.
- Strö över hackad persilja. Servera med stekta ägg (sunny side up) och inlagda rödbetor.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.