Honung och sambalmarinerad karré i tortilla och créme fraichesås med vitlök och soltorkade tomater
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- ---Marinad---
- 200g sambal oelek
- 1/2 flaska flytande honung
- 1 dl rapsolja
- 1 msk kinesisk soja
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- Salt
- ---Créme fraichesås---
- 5dl créme fraiche
- 2 vitlöksklyftor, pressade
- 200g soltorkade tomater
- Salt
- Svartpeppar
- -------------------
- 1 kruka krispsallad
- 1 gurka
- 1 rödlök
- 400g romanticatomater
- 6 skivor fläskkarré
Instructions
- Kött: Blanda ihop ingredienserna till marinaden och marinera köttet i minst 1 timme. Grilla köttet på direktvärme.
- Sås: Häll av oljan från de soltorkade tomaterna. Mixa alla ingredienserna till såsen med stavmixer. Smaka av med salt och peppar. Låt stå till sig i kylen.
- Skiva köttet tunt och servera med varma tortillabröd, sallad, gurka, tomater och rödlök.
- Servings : 6
- Ready in : 90 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT, SÅSER, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.