Isterbandpasta med rosmarin och nürnberger
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 1 gul lök, skivad
- 2 st isterband, ca 330g
- 200g nürnberger bratwurst, skivade
- 250g champinjoner, skivade eller i kvartar
- 1 tsk rosmarin
- 2 vitlöksklyftor, krossade och hackade
- 3 dl grädde
- 2 dl mjölk
- Salt
- Vitpeppar
- --------------------------
- Spaghetti
- Gräslök
Instructions
- Ta bort skinnet från isterbanden och skiva korven.
- Stek isterband, nürnberger, gul lök, champinjoner och rosmarin i smör eller olja i ca 7 minuter. Salta och peppra.
- Tillsätt vitlök och stek vidare i ca 2 minuter.
- Häll på grädde och mjölk och låt puttra i ca 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med spaghetti och nyklippt gräslök.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.