Kantarelltoast med rökt ren, löjrom, äpple och pepparrot
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (4.4 /5)
- 5 ratings
Ingredients
- 500g kantareller
- 2 bananschalottenlökar, skivade
- 75g smör
- Salt
- Vitpeppar
- ----------------------
- 1 äpple, Pink lady, tunt skivat
- 150g löjrom
- 100g ren
- Smetana
- Gräslök
- Färsk pepparrot
- 4 skivor gott vitt bröd
- Smör eller bregott
Instructions
- Stek kantarellerna i torr panna till vätskan puttrat bort.
- I med schalottenlök och smör. Stek i ca 5 minuter. Salta och peppra.
- Värm brödet i ugnen några minuter.
- Bred smör eller bregott på brödet.
- Lägg på lite rökt ren.
- Lägg på kantarellerna.
- Toppa med äpple, några klickar löjrom, några klickar smetana och nyriven pepparrot. Klipp över lite gräslök.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Course : FISK FÖRRÄTT, KÖTT FÖRRÄTT, SKALDJUR FÖRRÄTT
- Recipe Type : FISK, FÖRRÄTT, KÖTT, SKALDJUR, VARMRÄTT
Rate this recipe
5 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.