Kräftpasta med citron, dill och pecorino
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 2 ratings
Ingredients
- 1 gul lök, hackad
- 1/2 röd chili, urkärnad och hackad
- 1/2 vitlöksklyfta, hackad
- 1.5 dl torrt vitt vin
- 1 msk pernod
- 5 dl grädde
- Zest av 1 citron
- 1 kruka dill, hackad
- 2 dl kräftstjärtar
- 65g bladspenat
- 1 dl riven pecorino eller parmesan
- Salt
- Vitpeppar
- Linguine, spaghetti eller annan pasta
Instructions
- Stek lök och chili i smör eller olja i några minuter. Salta och peppra.
- I med vin och pernod. Låt puttra in i 5 minuter.
- I med grädde och citronzest och låt puttra ihop i ca 20 minuter.
- Vänd ner dill, bladspenat, kräftstjärtar och pecorino. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med pasta.
- Servings : 4
- Ready in : 45 Minutes
- Course : SKALDJUR VARMRÄTT
- Recipe Type : SKALDJUR, VARMRÄTT
Rate this recipe
2 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.