Krossad potatis med löjrom och brynt smör
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (-460.3 /5)
- 1718 ratings
Ingredients
- 600g fast potatis
- 1dl gräslök, hackad
- 1 kruka dill, hackad
- 4 msk hackad rödlök
- 200g löjrom
- 100g smör
- Smetana
- Salt
- Svartpeppar
Instructions
- Skala och koka potatisen. Häll av.
- Bryn smöret.
- Krossa potatisen tillsammans med gräslök, dill och rödlök. Salta lätt och dra några varv med pepparkvarnen.
- Lägg upp på tallrikar.
- Lägg på en sked löjrom och skeda över det brynta smöret.
- Servera med en klick smetana.
- Servings : 4
- Ready in : 30 Minutes
- Course : FISK FÖRRÄTT, SKALDJUR FÖRRÄTT
- Recipe Type : FISK, FÖRRÄTT, SKALDJUR
Rate this recipe
1718 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.