Långkokt fläsksida med ingefära, vitlök och chili
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500g rimmad fläsksida, skivad i centimetertjocka skivor
- 1 liter vatten
- 1 tumme ingefära, skivad
- 4 vitlöksklyftor, tunt skivade
- 1 röd chili, urkärnad och skivad på längden
- 4 salladslökar, skivade
- 1 liter vatten
- 2 msk kinesisk soya
- 2 msk råsocker
- 2 msk balsamvinäger
- 1/2 dl torrt vitt vin
- Rapsolja
Instructions
- Lägg köttet och 1 liter vatten i en kastrull. Koka upp och puttra i 2 minuter.
- Ta upp köttet och torka av det.
- Stek ingefära, vitlök, salladslök och chili i rapsolja i 1 minut.
- I med vatten, soya, socker, balsamvinäger, vin och kött.
- Låt puttra under lock i 1 timme.
- Servera som smårätt eller med ris som varmrätt.
- Ready in : 70 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT, SMÅRÄTTER, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.