Lövbiffsgryta med soltorkade tomater och vitlök
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 600g lövbiff
- 25g smör
- Salt
- Vitpeppar
- -------------------
- 25g smör
- 1 gul lök, skivad
- 2 vitlöksklyftor, krossade och skivade
- 1 röd chili, urkärnad och hackad
- 250g kastanjechampinjoner, i kvartar
- 400g romanticatomater, halverade
- 1 burk soltorkade tomater (200g), hackade
- 1 kruka persilja, hackad
- Salt
- Vitpeppar
- -------------------
- 1.5 dl torrt vit vin
- 5 dl grädde
- --------------------
- Långkornigt ris
- Gelé
Instructions
- Skiva lövbiffen och bryn köttet runt om i stekpanna. Salta och peppra lätt. Ta upp köttet och lägg åt sidan.
- I samma stekpanna tillsätt lök, vitlök, chili,persilja, champinjoner, tomater och soltorkade tomater (både olja och tomater). Låt puttra i ca 20 minuter.
- Tillbaka med köttet igen. Häll på vin och grädde. Salta och peppra. Låt puttra ca 20 minuter till. Smaka av.
- Servera med ris och gelé.
- Servings : 4
- Ready in : 60 Minutes
- Course : KÖTT VARMRÄTT
- Recipe Type : KÖTT, VARMRÄTT
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.