Minimaränger med vin
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- ca 30-40st
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 3 ägg (bara vitan)
- 1 msk torrt vitt vin
- 1 nypa flingsalt
- 120g socker
- -------------------------
- ev. karamellfärg
- ev. strössel
Instructions
- Sätt ugnen på 100°
- Vispa upp äggvitan på medelhastighet.
- Tillsätt vin och salt och vispa upp till ett tunt skum.
- Tillsätt sockret lite i taget och vispa på hög hastighet tills smeten är fast.
- Färga eventuellt smeten med karamellfärg.
- Spritsa ut små maränger på ett bakplåtspapper. Dekorera eventuellt med lite strössel eller liknande.
- Sätt in i ugnen i ca 45 minuter. Ta ut och låt svalna.
- Ready in : 60 Minutes
- Recipe Type : SÖTSAKER
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.