Oeufs en cocotte med tryffel och kallrökt skinka
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 2 ägg
- 1.5 dl creme fraiche
- 2 skivor kallrökt skinka, i små bitar
- Persilja, hackad
- Flingsalt
- Svartpeppar
- Vitpeppar
- Riven muskot
- Tryffelolja
- Gott bröd, rostat
Instructions
- Klicka ner drygt 1/2 dl creme fraiche i botten på de ugnsfasta små formarna,
- Salt, peppra och riv över lite muskot. Blanda runt.
- Lägg på kallrökt skinka och strö över lite persilja.
- Knäck ett ägg över varje form.
- Klick över en liten klick creme fraiche. Droppa över lite tryffelolja. Strö över lite persilja.
- Ställ de små formarna i en större ugnsfast form. Fyll upp med ljummet vatten så att det når till ca hälften.
- Sätt in i ugnen på 175° i ca 15-30 minuter beroende på ugn.
- Servera med ett gott rostat bröd som man doppar i cocotten.
- Servings : 2
- Ready in : 35 Minutes
- Course : KÖTT FÖRRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, KÖTT, SMÅRÄTTER
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.