Rågbröd med pocherat ägg, rökt lax och pepparrot
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (4.5 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 4 ägg
- Ättika
- 4 skivor rökt lax
- 1 pkt philiadelphia
- 1-3msk pepparrot finriven
- Bregott
- Ruccola
- Kryddkrasse
- 4 skivor rågbröd
- Svartpeppar
- Flingsalt
Instructions
- Blanda philiadelphiapost och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.
- Fyll en kastrull med ca 7 cm vatten. I med några matskedar ättika.
- Koka upp vattnet och ta av det från plattan. Lägg försiktigt ned äggen och pochera i ca 5 minuter eller tills äggen är klara.
- Bred en smörgås med bregott, sedan ett rejält lager philadelphia, ruccola, rökt lax. Lägg försiktigt på det pocherade ägget och klipp lite krasse över.
- På med lite flingsalt och servera. Lägg en liten hög riven pepparrot på varje tallrik så kan folk välja själva om de vill ha lite extra bett.
- Ready in : 25 Minutes
- Course : FISK FÖRRÄTT
- Recipe Type : FISK, FÖRRÄTT, SMÅRÄTTER
Rate this recipe
1 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.