Räkor al pil pil
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 500g räkor med skal
- 0.25 dl rapsolja
- 0.5 dl olivolja
- 50g smör
- 5 vitlöksklyftor, krossade och finhackade
- 1/2 tsk paprikapulver
- 1 nypa rökt paprikapulver
- 2 röd chili, urkärnade och hackade
- 1 dl bladpersilja, hackad
- Flingsalt
- Gott vitt bröd
Instructions
- Skala räkorna.
- Smält smör och olja i en vid kastrull på medelvärme.
- När det börjar bubbla, i med vitlök, chili, paprikapulver och rökt paprikapulver. Stek i ca 1 minut. Salta.
- I med räkorna och brassa vidare i ca 1-2 minuter.
- I med persilja och smaka av med salt.
- Servera med gott bröd.
- Servings : 2
- Ready in : 30 Minutes
- Course : SKALDJUR FÖRRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, SKALDJUR, SMÅRÄTTER
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.