Snittar med rökt lax, syltat äpple, dijon och krasse
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
-
- Yield
- 20
Recipe Rating
- (4.5 /5)
- 3 ratings
Ingredients
- 1 äpple, golden delicious
- 1 msk ättikssprit
- 2 msk socker
- 4 msk vatten
- 1 dl gräddfil
- 2 tsk dijon
- 1/2 liten rödlök, hackad
- 1 dl gräslök, hackad
- 200g färskost
- 200g rökt lax
- Kryddkrasse
- Spisbröd
- Svartpeppar
- Smör eller bregott
Instructions
- Skär äpplet i tärning om ca 1 cm.
- Koka upp ättika, socker och vatten. Ta av från plattan och lägg i äpplena. Låt kallna.
- Blanda gräddfil och dijon.
- Blanda färskost, rödlök, gräslök och några varv på svartpepparkvarnen.
- Bryt brödet i mindre bitar. Bred smör på brödet.
- Lägg på en klick färskost, sedan äpple, dijonsås och lite rökt lax. Klipp över krasse.
- Ready in : 70 Minutes
- Course : FISK FÖRRÄTT
- Recipe Type : FISK, FÖRRÄTT, SMÅRÄTTER
Rate this recipe
3 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.