Vitlöksräkor med smör och harissa
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 700g räkor med skal
- 150g smör
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tsk harissa
- 1dl hackad bladpersilja
- Flingsalt
- Baguett
Instructions
- Skala och krossa vitlöksklyftorna med en kniv.
- Lägg smör, vitlöksklyftor, harissa och en nypa salt i en kastrull. Smält smöret, när det börjar puttra ta av kastrullen från plattan.
- Låt stå minst en timme.
- Skala räkorna.
- Värm upp smöret och lägg i räkorna och persilja. Låt räkorna bli varma. Servera med baguett.
- Servings : 4
- Ready in : 70 Minutes
- Course : SKALDJUR FÖRRÄTT
- Recipe Type : FÖRRÄTT, SKALDJUR, SMÅRÄTTER
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.